pondělí 31. března 2014

Garnier Perfect Blur

Tak a konečně to přišlo.....testování Perfect Blur od Garnier.
 
Měla jsem tu možnost vyzkoušet tento produkt. Přišlo to jako klasický vzorek, mini vzorek. Máme být perfektní  za 5 sekund :)
 
 
Jdeme na to :
 
Moc jsem se těšila až vyzkouším jak tento produkt funguje. má jít o bezbarvý krém který díky unikátní a lehké konzistenci vyrovná vrásky a póry, sjednotí a zmatní pleť. Inovativní složeni s částečkami odrážejícími světlo maskuje nedokonalosti ihned po aplikaci. 
 
Co se mi hrozně líbilo byla struktura . JE to taková našlehaná pěna  jakoby nebo jak to popsat. Strašně lehounké, a na pokožce to vytvoří takový samet :) No prostě jsem byla unešená. 
Vůně jsem si vůbec nevšimla, asi je to bez vůně, takže pro citlivé nosíky ideální:)
 
 
A jak to funguje? :
 
Myslím že s tímto produktem neuděláte chybu když si ho koupíte i když pro mě je to trochu moc(svatba dá zabrat :D ) Opravdu zmatňuje ,sjednocuje a vyrovnává póry a lehké vrásky( velké zatím nemám)
Co se týče nedokonalostí tak nezakryje vám to pupínky ale pleť je uplně jiná taková zdravější ( to mi bohužel vyfotit nešlo ) .
Je to prostě krásný pocit.
 
A teď foto důkaz já se zaměřila na póry na tvářích a jak už jsem říkala zlepšení tam určitě je. Já si to zkusila tak že jsem jen jednu tvář namazala Perfect Blur druhou nechala jen s denním krémem ( má se používat po denním krému) .
A tady je rozdíl. Poznáte která tvář je S a BEZ ?:)
 

 
 
 
Ti co tipovali že pravá tvář (pohled na foto), tipovali správně ...myslím že to jde vidět hodně (póry mám na obou stranách rozšířené stejně)
Tímto výrobkem jsem nadšená . Může to být i jako skvělá podkladová báze pod make-up. Já si zbytek schovám na ten Náš den ,kdy se budu snažit být perfektní i když mě to bude trvat déle než 5 vteřin:D

 

sobota 29. března 2014

Pleťová maska Balea

Ahojky
 
dnes jsem se rozhodla že udělám ještě jednu kategorii a to o kosmetice kterou používám abych zlepšila kvalitu pleti. Ať už obličeje a nebo těla :) .
 
Jako první vám chci ukázat mojí oblíbenou masku na obličej. přiznávám se dřív jsem masku použila jednou za měsíc , ale teď se snažím používat přesně jak se má :)
 
Tak a teď  k masce:
 


Maska by měla být pro každou pleť ale myslím že třeba sušší pleť by jí snést nemusela...Byla by asi ještě více vysušena a  to díky jílu, který absorbuje kožní tuk(maz).
Balení je na 2 použítí .
 
 
Maska mě po nanesení nijak nepálila, nedráždila. 
 
 Po použití pleť krásně vypnutá hlavně matná. Co ale musím opravdu zdůraznit že pleť je po ní opravdu hodně suchá takže musí se použít dobrý hydratační krém vám určený .Takhle maska mi pomáhá i k hojení vzniklých pupínků .Vysuší je a tím pomáhá aspoň trošku. Hlavně je to pro mě 15 minutový bezva relax :)
 
 
A něco pro zlepšení nálady: :D



 
 
 



 

sobota 22. března 2014

Make up Avon LUXE

 
Tento make-up mi půjčila kamarádka na vyzkoušení:) A já jím byla nadšená. Ale nebudu předbíhat:)
 
 
Make up nám slibuje :
 
Hedvábně jemné složení okamžitě splyne s tónem pleti. Lehké složení zároveň umožňuje pleti dýchat a dodává jí potřebnou hydrataci, bezchybný vzhled a krásnou vůni. Neucpává póry, s SPF 20. Efekt: Make-up obsahuje výtažky z bílého safíru. Lehké hydratační složení dodává pleti bezchybný vzhled. Poskytuje vysoké krytí. (zdr.Avon)
 
 
Make-up vypadá opravdu luxusně. lahvička je laděná do zlatých tonů.
 
Je na pumpičku která funguje tak jak má :)
 


Odstín který se mi podařil vyzkoušet je PORCELAIN
 
 
Překvapila mě hustota make-upu . je více tekutější. Na plet se nanáší snadno a je opravdu lehounký . Když ho nanesete na obličej tak se po chvilce jakoby vryje :) ale neucpává póry (po večerním odlíčení ani jeden nový pupínek ), plet nebyla vysušená a co musím říct je to držák. Večer si nejprve vždy oplachuju vodou než se odličuju . neměla jsem ještě žádnou zkušenost s tím že by to ani vodou nešlo dolů takže padlo více tamponku ale za mě teda k tomuhle velké plus...Asi poprosím kamarádku i o půjčení na svatbu :)
Co se týče krytí není tedy 100% ale je hodně dobré :) což můžete posoudit samy na fotkách .
 
 
před ( můžete samy vidět co já mám z blízka na obličeji)

 
Z dálky to není tak hrozný :D


 
Po (bez pudru ,korektoru atd:) )



 
Za mě spokojenost :)

 
Plet rozzářená,sjednocená ...už jen doupravit :)
 

čtvrtek 20. března 2014

Bioderma sensibio AR BB cream

 
Dnes se podíváme na zoubek Biodermě a to konkrétně na BB cream.
 
 
Tento BB krém , se ke mě dostal náhodou. Slibují že je trochu kryjící ,sjednotí barvu , hydratuje , chrání před slunečními paprsky a rozjasní.
 
No co se týče sluníčko to vám nepovím ještě nesvítilo tak sluníčko aby bylo ozkoušeno ale má mít SPF 30 což si myslím že je dobré:)
 
Odstín je Clair Light a řekla bych že by mohl být světlý ale opak je pravdou, je tmavší i když pro mě ne zase tak moc.
 
 
 
Musím říct že plet krásně hydratuje, nemám vůbec pocit vysušení.
Kryjící je bych řekla i dostatečně , pleť se mi momentálně trochu zlepšila takže toho nemám tolik ,ale sjednotí. Póry nejsou tolik viditelné . Jelikož to není typický make-up nemám takový ten pocit na tváři jako bych tam měla masku. Celkově jsem s ním spokojená jen tedy ta barvička by mohla být světlejší.
 
Co se mi tedy ještě na něm líbí je to že když už mám nějaký ten pupínek roznípaný ,tento bb krém mi kupodivu pomáhá na jejich rychlejší hojení (společně ještě s čistící vodou od Alpy a Roll-on tyčince od aknelotu ,o těchto produktech napíšu příště)
 
Z této řady mám doma ještě micerálku ale tu momentálně používám jen zřídka.
Ne že by byla nějak špatná ale jak jsem již psala objevila jsem něco co mi spíše vyhovuje a micerálka zatím čeká spíše na léto kdy mám obličej citlivější .
 
V budoucnu bych chtěla vyzkoušet jejich přípravky pro mastnou pleť. Zatím to ale možné není tak snad bude příležitost :)
 
A ještě aby jste viděli porovnání jak to tedy vypadá na obličeji i když na tom mém vypadá asi vše blbě mě se to líbí :)
 
 
 
Před
 
 
 



Po
 
 
 
Samozřejmě takto z domu nevycházím když už tak i bez toho bb krému ( ráno na to fakt někdy čas není  a cestou do školky je to stejně jedno :) )
 


 


neděle 16. března 2014

Řasenka Jelly pong a krém dermacol Lift & Matt

 
Tak a je to tu první špatná recenze:(
 
A to na řasenku Jelly pong která se nacházela v lednovém Ladyboxu.
 
NEvím jak vy ale já jsem s ní opravdu nespokojená .
 
 
Přišlo mi jako by byla vyschlá nebo tak něco ,už když jsem koukla na kartáček nebylo to prostě ono.
Řasenka mi na řasách dělala takové ty pavoučí nožičky :) , vůbec řasy nenatočila a ani extra neprodloužila. Po chvilce mi z řas padaly takové ty kousíčky ,stačilo prostě mrknout a opadávalo to. Při snaze to vyčesat kartáčkem ( asi proto ladybox přidával ten kartáček :D ) , to bylo o kousek lepší ale i tak .
 
 
Před

 
Po
 
Za mě tedy určitě ne !!!
 
Ale jelikož se mi moc nelíbí ta negativita chci tedy aspoň pochválit krém od Dermacolu který se v boxu taky nacházel. Je to zmatňující a omlazující denní krém.
 
 
 
Opravdu jak slibuje tak mi plet zmatňuje. Sice ne na celý den ale stejně většinou používám i make-up a jako krém pod něj je to paráda. Malinko zmenší i póry jak píšou ale opravdu jen malinko. Pleť je po něm krásně hebká a hlavně mi sedí právě v tom že redukuje ten kožní maz což mi pomáhá v tom že se mi netvoří po něm více pupínků. S jinými denními krémy tak spokojená právě nejsem.

Timotei šampón

Dnes tak trochu jinak
 

Už dlouho jsem pokukovala po tomto šampónu, ale nebyla nějak příležitost si koupit. Popravdě kupuji šampóny většinou v akcích, takže střídám značky. Tentokrát když jsem si šla opět do krámu , měli na akci tento.
 



 
Je to intenzivní péče o suché a poškozené vlasy, což já mám hlavně poškozené
 
 
Šampón obsahuje avokádový olej což má pomáhat právě vlasy vyživovat a posilovat . A navíc je zanechat krásně jemné.
 
 
A musím tedy uznat že vlasy jsou po umytí opravdu jemné a hlavně se mi tolika nelámou .
A co je nejvíc pro mě příjemné je vůně . Vydrží na vlasech docela dlouho . Vlasy se krásně lesknou. No prostě paráda .A libí se mi uzávěr a lahvička . Musím tedy říct že jsem ráda ho vyzkoušela a vím že se u tohoto šampónu nebát i když zrovna není v akci.
 
 
 
Před umytím
 
 

 
 
Po umytí bez použití balzámu či jiných věci 
 
 
 
 

čtvrtek 13. března 2014

Avon rtěnka Ultra Colour Absolute

Ahojte ,
 
dnes jsem se konečně odhodlala vyzkoušet rtěnku co mi přišla od Avonu.
Přišel mi odstín Caring Coral.
Barva bych řekla je taková oranžovo-červená.
No nosím spíše světlounce růžové a nebo odstíny malinko do hněda.
 
 
 
 
 
Na fotce to tolik nevynikne aspoň ne takhle:)
 
A co bych o ní řekla?
Původně jsem jí chtěla někomu darovat ale po tom co mi můj přítel řekl že se mu ta brava líbí i na mě jsem jí zase tak nezavrhla.
 
 
Co se mi na ní líbí nejvíc je hydratace. Na mé sušší rty je skvělá:) Textura je krémová.
Líbí se mi že má delší výdrž aspoň tenhle odstín na rtech drží pěkně ještě hodně dlouho.
Nevím jak vy , ale já když si namaluji rty obtisknu si pak rty do kapesníku kvůli přebytečné barvě a tady skoro nic není. za mě tedy spokojenost až na tu barvu:)
No a co dál tady jí máte v akci :)
 
 
 
Před :)
 
 



Po...Pardon za výraz Sluníčko :D
 
 
 
 
 
A na závěr ?
 
Není teď moc času. Moje dětičky jsou nemocné a navíc pomalu a jistě zařizujeme věci na svatbu. :)

Krásné dny i když teď má být docela ošklivo.
 

čtvrtek 6. března 2014

Řasenka od Gabrilla Salvete

  Jak jsem již zmínila v minulém článku dnes bude řeč o starém kousku od Gabriella Salvete , a přímo o řasence NEW VOLUME.
 
 Na řasenku jsem narazila úplnou náhodou a to takovou ,že jsme šli po dlouhé době s kamarádkou na procházku s dětma do města. Šmejdit a počumovat po obchodech. S dětma teda žádná sláva :D .
Zalezla jsem do drogerie Teta a řekla jsem si že se juknu co mají. Paní na mě hned co scháním, já že jestli mi chce pomoc tak ať mi dá nějakou dobrou řasenku ale ne tak aby mě zruinovalo. Pochopte jsem na mateřský a peníze zase nic extra :D.
Koukla a říká že tu mají nějaký výprodeje na řasenku a první co mi padlo do oka byl jasně žlutý obal. Druhý pohled už prozradil že se jedná o řasenku od Gabriellky.
 
 
 
No a taky byla na ní dle mého super cena. Koupila jsem jí za 49 Kč .
 
 
 
Zkoukla jsem kartáček a hned jsem věděla že to je ten tip který já zbožňuju nic složitého ,nic extra .
Měla jsem doma i řasenku D´Amore a ta mi prostě nesedla.
 
 
 
No řasenka se jmenuje Volume tak teda uvidíme jestli nějaký ten objem bude
 
 
 
No na objem moc nepřidá ale krásně řasy prodlouží možná i toho objemu ale že by to bylo něco závratného to ne. I přesto se mi tahle řasenka hodně moc zamlouvá.
Neslepuje, stačí i jedna vrstva já ze zvyku dávám na horní dvě na dolní teda ne. A navíc rychle na řasách uschne takže při prvním mrknutí jí nemáte obtisknutou všude
 
 
K porovnání :
 
 
No jo já se bez řasenky neobejdu a najít vždy tu správnou je u mě boj:) chtěla bych mít řasy mých dětí ty mají krásné řasy od přírody
 





"Oči jsou oknem do duše"
 
 
 
 
 

Začít se musí :)

Když jsem si založila blog a pak přemýšlela čím asi začnu pořád jsem se nemohla rozhodnout.Můj problém vyřešila výhra v podobě testerky Long Lasting Make-up 3 in 1 and Liquid Concealer od Gabriella Salvete.




 
 
 
 
A teď k samotnému Make-up 3v1.
 
Když přišel balíček a já jako první zkusila odstín, nejprve jsem se lekla tmavšího odstínu ale zase na druhou stranu by se dal použít v létě. Jaké ale bylo překvapení když jsem ho vyzkoušela na obličej. Nebyl vůbec tmavý. Dostala jsem ho v odstínu 02CREAM a mě vyhovuje na jedničku.


 
 
Pleť mi po něm vůbec nelepí, krásně se přizpůsobí , pleť není vysušená a opravdu lehce kryje nedostatky. Dokonce nejsou tolik viditelné rozšířené póry.
                                                                     Foto ještě bez
 
 
Jak můžete vidět mám problémy s pletí. Cítím se jak puberťačka. Momentálně se mi splašily hormony, myslím že každá žena pochopí proč.
No a teď k výsledkům PO.
 
 


Myslím že rozdíl vidět je. Za mě tedy velké díky tomuto produktu protože nejsem z těch co na běžné nošení potřebují tunu na obličeji aby zakryly vše... líbí se mi ten pocit že sice není vše na 100% ale mám krásně sametovou pokožku a hlavně sjednocenou.
 
 
 
A teď druhá věc : Korektor
 
První věc co mě překvapila byla konzistence a štěteček. Jsem zvyklá na tuhé korektory v klasické tyčince. Druhá věc odstín. Mě přišla 02. Na mě moc tmavé ,mám radši světlejší barvu.
 


 
Co se týče krytí, tak to tam určitě je jenže na fotce to prostě nějak nevynikne. Jen teda na čem to jde nejvíc vidět je, že žilky určitě kryje mám jednu na víčku a tu to schová. Navíc jak je tmavší tak mi přijde že mi to dělá kruhy pod očima ještě větší:) ale na léto bude super.

 

Před
Po
 
Prosím nevšímejte si mého neupraveného obočí nějak teď nebyl čas:) Ale hned jak recenzi dopíšu jdu na to:)
 
 
A závěrem ?
Na závěr chci říct že celkově tyto dva produkty jsou vynikající. Pleť je rozzářená ale ne mastná prostě zdravěji vypadá . Doufám že pečující složky v make-upu mi pomohou a ne uškodí ale to se uvidí časem. Zatím nedráždí moji pokožku a ani mi po něm hned nevyrašily nové pupínky jako to mám u jiných make-upů.
 
 
Tímto děkuji a brzy bude další recenze, sice na starší produkt, ale bude stejné značky jako výše uvedené produkty :D